betöltés folyamatban...

Jótékonysági vacsora a gyermeküket egyedül nevelő szülők és gyermekeik részére!
2021.12.23.

Kedves egyedülálló anyukák, apukák, és gyermekeitek!

Az év vége minden embernek egyfajta összegzés, visszatekintés a múló évre. Mi is elgondolkodtunk, milyen sok vendég tisztelte meg éttermünket látogatásával. Büszkék vagyunk a sok pozitív visszajelzésre, amit ezúton is nagyon köszönünk. Ez egy nagyon fontos motiváció számunkra. Most szeretnénk azokra a nehéz sorsú családokra is gondolni, akik ezt az élményt nem engedhetik meg maguknak.

Mi, a Palace India & Steak csapata úgy gondoltuk, hogy egy estét csak Nektek szánunk, és szeretnénk vendégül látni Titeket vacsorára, kicsit a Karácsonyt is belecsempészve a történetbe!

Amennyiben szeretnétek részt venni az általunk rendezett vacsorán, semmi más dolgotok nincs, mint jelentkezni az alább telefonszámon: +36 94 792 660

Jelentkezési határidő: 2021.12.21. 22:00

A vacsora kezdete:

2021.12.23. 18:00 óra

Amivel várunk titeket:

  • Erdei gyümölcsleves, vaníliahabbal
  • Tyúkhúsleves
  • Rántott sajt párolt rizzsel, tartármártással
  • Ràntott csirkemell hasábburgonyával, ketchuppal
  • Bolognai spagetti
  • Bounty palacsinta
  • Brownie karamellöntettel

A vacsora ingyenes!

A világot nem tudjuk megváltani, de ha Nektek csak egy picivel is könnyebbé tesszük az ünnepeket, megérte!

Gyertek el, csillogjanak azok a jóllakott gyermekszemek!

Sok szeretettel és finom ételekkel várunk Titeket: a Palace India & Steak csapata

 A rendezvényről fényképfelvételek, illetve hang- és videofelvételek („Képmás”) készülhetnek, melyeken a résztvevők képmása, hangja szerepelhet. A jótkényosági vacsora résztvevője ebből fakadóan nem támaszthat az étterem felé semmilyen igényt. A rendezvény sajtónyilvános ezért a sajtóorgánumok munkatársai is készíthetnek felvételeket, e sajtóorgánumok önálló adatkezelőnek minősülnek, adatkezelési tevékenységük nem képezi jelen tájékoztató tárgyát. Az elkészült felvételek a Galambos Grill Kft. saját weboldalain, valamint Facebook, LinkedIn, Instagram oldalain („Honlapok”) teheti közzé. Az Étterem az egyes fényképfelvételeket, illetve hang- és videofelvételeket a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 2:48. § (2) bekezdése – azaz törvényi rendelkezések alapján - kezeli és a rendezvény résztvevői részvételükkel az ehhez szükséges önkéntes hozzájárulásukat kinyilatkoztatják. A nyilatkozat megtételével a résztvevő tudomásul veszi, hogy a fényképfelvételek, illetve hang- és videofelvétel előállítója és tulajdonosa a Galambos Grill Kft.

Kapcsolat

GALAMBOS GRILL KFT. / PALACE BISTRO&CLUB
9700 Szombathely, Semmelweis Ignác u. 2. - [javascript protected email address] - III. kategória - Asztalfoglalás: 06 94/792-660