betöltés folyamatban...

Jótékonysági vacsora a gyermeküket egyedül nevelő szülők és gyermekeik részére!
2023.01.02.

Kedves egyedülálló anyukák, apukák, és gyermekeitek!

A folyamatos fejlődés és jobbá válás egyik fő motivációs erőnk, e célok elérése ihlette éttermünk idei név és koncepció váltását is. Bár ezekben változás történt, szándékunk, hogy a társadalmi felelősségvállalásunknak eleget tegyünk, ugyanolyan fontos maradt! Így idén év végén is szeretnénk titeket vendégül látni. Sőt úgy döntöttünk, mert minél több családnak szeretnénk örömet szerezni, hogy 2 időpontban is várunk benneteket nagy-nagy szeretettel.    

Az év vége mindenkinek egyfajta összegzés, visszatekintés is, idén is nagyon sok vendég tisztelte meg éttermünket látogatásával. Büszkék vagyunk a sok pozitív visszajelzésre, amit ezúton is nagyon köszönünk. Ez egy nagyon fontos motiváció számunkra. Most szeretnénk azokra a nehéz sorsú családokra is gondolni, akik ezt az élményt nem engedhetik meg maguknak.

Mi, a Mamámtól Tanultam csapata úgy gondoltuk, hogy egy estét csak Nektek szánunk, és szeretnénk vendégül látni Benneteket vacsorára!

Amennyiben szeretnétek részt venni az általunk rendezett vacsorán, semmi más dolgotok nincs, mint jelentkezni az alább telefonszámon: +36 94 792 660

Jelentkezési határidő: 2021.12.28. 22:00

A vacsorák kezdete:

2023. január. 02. 18:00 és 20:00 óra

A vacsora ingyenes!

A világot nem tudjuk megváltani, de ha Nektek csak egy picivel is könnyebbé tesszük az új év kezdetét, megérte!

Gyertek el, csillogjanak azok a jóllakott gyermekszemek!

Sok szeretettel és finom ételekkel várunk Titeket: a Mamámtól Tanultam csapata

 

 A rendezvényről fényképfelvételek, illetve hang- és videofelvételek („Képmás”) készülhetnek, melyeken a résztvevők képmása, hangja szerepelhet. A jótkényosági vacsora résztvevője ebből fakadóan nem támaszthat az étterem felé semmilyen igényt. A rendezvény sajtónyilvános ezért a sajtóorgánumok munkatársai is készíthetnek felvételeket, e sajtóorgánumok önálló adatkezelőnek minősülnek, adatkezelési tevékenységük nem képezi jelen tájékoztató tárgyát. Az elkészült felvételek a Galambos Grill Kft. saját weboldalain, valamint Facebook, LinkedIn, Instagram oldalain („Honlapok”) teheti közzé. Az Étterem az egyes fényképfelvételeket, illetve hang- és videofelvételeket a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 2:48. § (2) bekezdése – azaz törvényi rendelkezések alapján - kezeli és a rendezvény résztvevői részvételükkel az ehhez szükséges önkéntes hozzájárulásukat kinyilatkoztatják. A nyilatkozat megtételével a résztvevő tudomásul veszi, hogy a fényképfelvételek, illetve hang- és videofelvétel előállítója és tulajdonosa a Galambos Grill Kft.

Kapcsolat

GALAMBOS GRILL KFT. / PALACE BISTRO&CLUB
9700 Szombathely, Semmelweis Ignác u. 2. - [javascript protected email address] - III. kategória - Asztalfoglalás: 06 94/792-660