Csatlakozz hozzánk április 26-án egy lenyűgöző kulináris kalandra, ahol "Molekuláris Gasztronómia" vacsoraest vár minden érdeklődőre! Tapasztald meg a fine dining művészetét egy 9 fogásos menü formájában!
Ebben az exkluzív környezetben az ételek nemcsak kiváló ízeket és textúrákat kínálnak, hanem az élmény teljes egészében az esztétikára, az összetevők precíz összeállítására és az étel tálalására is hangsúlyt fektet.
MENÜ:
Amuse:
Libazsír / égetett póréhagyma / espelett paprika / kovászos kenyér
Snack:
Sajtos tallér / csicsóka chips / véreshurkás aranchini
Emulzió:
Vitello tonnat / focaccia / rozmaring
Modernitás, tradíció:
Palóc leves / pogácsa / kapor / szárított tejföl
Espuma, tökéletes hab:
Konfit kacsa / ravioli / zsálya / parmezánhab / piemonti mogyoró
Textúra, kaviár:
Tőkehal mozaik / homár szósz / karfiol / rizschips / koriander / olíva kaviár
Umami, dehidratáció:
Marha hátszín / madeira mártás / pavé / tojáshab / mángold
Sós és édes:
Fehércsokoládé / kéksajt / vattacukor
Sós karamell / banán
Petit four:
füstölt csokoládé / mogyoró nugát / liofilizált eper
Rákóczi túrós
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Időpont:
Részvételi díj 17.000 Ft/fő
A részvétel limitált, és előzetes foglalás szükséges.
További részletekért érdeklődj felszolgáló kollégáinknál éttermünkben vagy a +36 94 792-660-as telefonszámon.