betöltés folyamatban...

Rólunk

KEDVES VENDÉGEINK!

Mielőtt meglátogatnak bennünket, engedjék meg, hogy pár mondatban bemutassuk Önöknek éttermünk történetét!

A vendéglő 2018-ban nyitotta meg kapuit a Galambos cégcsoport tagjaként.

 

Névadónk és a megalkotott ételeink inspirálója egyben, az éttermet üzemeltető testvérek – Balázs és Tamás – gyermekként és felnőttként is imádott Mamája.

Egy családi vacsora alkalmával, véletlenszerűen kerültek elő a Mama kincsei, megsárgult, de annál értékesebbnek tűnő papírlapokon, gyöngybetűkkel leírt ínycsiklandó receptjei. A felfedezést beszélgetés követte, majd az ötlet belőle, miszerint ezek a kincsek nem maradhatnak titokban. A lehetőséget kihasználva, mind emberi, mind szakmai kvalitásokat szem előtt tartva, egy remek csapatot építettünk!

 

A Mamámtól Tanultam étterem adottságai, sokszínűsége és előkelő hangulata alkalmassá teszi a helyszínt a tökéletes családi / üzleti ebéd, vagy vacsora lebonyolításához. Célunk, hogy a „Mama” főzőtudományának legjavát, a gyermekkor varázsát felidézzük és elhozzuk ételeink vizuális élményével, illatával és ízvilágával.

A Mamától tanultakkal a vasárnapi, családi ebédek érzetét szeretnénk visszaadni, ugyanakkor egy igazán különleges étlappal is készültünk, ahol Önök elé tárul India eklektikus világa, melyben a markáns fűszerezés egyedi ízeket ad ételeinknek. Mindezek mellett lehetőségük nyílik barangolni az Őrség és Velem nyújtotta kulináris élvezetekben. Nápoly tésztáival pedig egyben bevált, mégis korszerű újdonsággal lepjük meg Önöket, melyek egyenesen az egyik legnevesebb olasz építőmester által készített kemencéjéből kerülnek az asztalukra. 

Így ötvözzük a múltat a hely szellemiségéből adódóan frissességgel, megfelelve a modern kor kihívásainak, minden korosztály igényét kielégítve.

Ételeinket mindig frissen készítjük, ellenőrzött első osztályú alapanyagokból.

 

Éttermünk kiválóan funkcionál, mint konferencia-, esküvő-, sajtótájékoztató-, vagy céges vacsora helyszín, de akár egy állófogadás is lebonyolítható. Éttermünkben 90 főt tudunk egyszerre fogadni, a nyitott teraszon további 70 fő elhelyezése lehetséges. Rendezvénytermünk 50 férőhelyes.

 

Éttermünket a diszkrét felszolgálás, az elegáns helyszín és a gasztronómiai élmények teszik tökéletes ebédhelyszínné! Felszolgálóink egytől egyig magasan képzett szakemberek, akik képesek minden igényt kiszolgálni.

 

Szombathelyen, a belváros szívében várja a Mamámtól Tanultam étterem ingyenes parkolóval, nyugodt környezettel!

Éttermünk kutyabarát!

Kapcsolat

GALAMBOS GRILL KFT. / PALACE BISTRO&CLUB
9700 Szombathely, Semmelweis Ignác u. 2. - [javascript protected email address] - III. kategória - Asztalfoglalás: 06 94 792 660